Search This Blog

14 March 2010

Sex vs Gaming

Mi-a zis cineva cu o vreme in urma ca fiecare avem revelionul nostru. Pentru ca, de fapt, pentru fiecare din noi anul nou incepe cu ziua noastra de nastere. 14 Martie e revelionul mamei mele.

A trecut un week-end in care, sortand hartoage, animale de plus si multe nimicuri, am gasit pace cu o parte din trecutul meu, care s-a intamplat, cu bunele si necazurile lui. Si cum trecutul si mama sunt invariabil legati, trebuie sa-ti povestesc o faza tare :)

Adolescenta, teenages; gasca de computer freaks, care desi baloseam din greu la fiecare bucatica care ne trecea prin mana, n-am fi dat nimic la schimb cu un joc bun - warcraft, starcraft, gp2, rally sau fly simulators. Onoarea de a gazdui o noapte de tras bnc-uri, cel putin pentru mine, a fost destul de rara - iar nevoia de integrare era imensa. Asa ca-mi iau inima-n dinti si-i zic maica-mii ca vreau si eu sa fiu o noapte singur acasa. Surpriza! Accepta imediat, si pare extrem de bucuroasa. Mintea mea bolnava isi imagineaza ca trebuie sa aiba ea vreo susta si eu i-am ridicat mingea la fileu. Ce mai conteaza, din moment ce pot face convocarea?! Ne strangem toti pe seara, tragem la cabluri cateva ore, vesnica discutie care-i master (amintirile ne chinuiesc, pe vremea aia 802.11-ele care ma ajuta acum sa postez nu era nici vis). Noapte lunga, in care nu cred ca am castigat mai mult de o cursa de rally - dar satisfactia de gazda era imensa. Surpriza i se intoarce maica-mii cand vine acasa. Gaseste prosoapele neatinse, lenjeria cea noua si curata nesifonata, niciun plastic in gunoi... lasase stiva de prosoape curate la indemana, facuse patul cu cea mai fina si mirositoare lenjerie - se gandise ca daca nu stiu eu cum se face, poate stie fata. Care fata? Asta am intrebat-o si eu... Pai bine mama, cand ai ocazia sa convoci o retea, tu crezi ca-i mai arde cuiva de fete? WTF! Sex vs. gaming?! Ghici cine-a castigat :)

Acum, desi m-a tot tentat, n-am o consola in casa, niciun joc instalat, iar la sex vs. gaming e din nou simplu :p - ghici cine castiga?!

Iti trebuie ceva timp sa vezi ca, indiferent cum iese, mama vrea tot ce-i mai bine.
Saru'mana, Mama. La Multi Ani!

PS
Intre un God of War/Farmville si un BJ/69, cine castiga? Sunt f curios - please share ;p

2 comments:

  1. dane e clar ca te-ai maturizat....ce s-a intamplat cu tine? adica in sensul bun vreau sa zic...care e reteta? e ciudat cum omul evolueaza si isi gaseste drumul, indiferent de cale....ma bucur ca esti altfel...regasit...profund...linistit

    Ana (nasa)

    ReplyDelete
  2. nu cred ca e o reteta, ci mult mai simplu. exact ideea de la care am pornit si post-urile pe blog: "Daca tot plecam egali si ajungem in acelasi punct, macar sa ma bucur de calatorie. Sa traiesc aici si acum, sa iubesc si sa simt."

    merci frumos pt ganduri

    ReplyDelete