Search This Blog

08 March 2010

Sell more faster!

Am inceput exercitiul de blogging fix in urma cu o saptamana, pornit de un impuls directionat impotriva corporate (non-)sense. Nu am intrat atunci in detalii, am incercat sa iau ce-i mai bun din situatie.

Lunea pare a fi dedicata corporatiei. Nu cred ca sunt prea multi care sa-si ridice in slavi locul de munca, cel putin eu nu i-am vazut/intalnit. In acelasi spirit am inceput si eu acest post, propunandu-mi initial sa demolez mizerabila conducere a grupului cu imboldurile ei nemernice. Reflectand, imi dau seama ca lucrez intr-un loc care nu poate livra tot ce si-ar dori, care poate fi organizat ceva mai bine, care are un HQ imatur in business dar care, pe de alta parte, nu ne minte (nici intern nici pe clienti), care imi da ocazia sa ofer o floare si sa primesc multumiri de la adevarate doamne, care mi-a oferit tot ce i-am cerut si s-a purtat exemplar cu mine si cu clientii mei.

Asadar, la rece, mesajul primit in timp de criza, dupa sedinta de strategie a grupului cu CEOs din toate tarile, pare, intr-un mod ciudat, corect: "Sell more faster!".

Daca gasim ce si cui, oameni suntem!

Mobile sent, please excuse any typos.

No comments:

Post a Comment