Search This Blog

13 July 2010

Diva si Romanul Fotbalist

Azi, Marti 13 iulie, dimineata, stirile ProTV.

O stimata domnisoara, care probabil ca ar innebuni daca n-as recunoaste-o pe strada, pe care sincer va spun ca nu stiu cum o cheama, pe canapeaua lui Maruta. Nu ma intrebati pe mine de ce era episodul din emisiunea lui Maruta la stiri, Mihai stie.

Revenim. Nu prind stirea de la inceput, ci doar ultima parte, in care diva isi marturiseste libertatea in gandire. Si anume ca nu o deranjeaza deloc faptul ca prietenul/iubitul ei, roman fotbalist din cate am inteles, se duce cate-o noapte, doua cu altele. Ca s-o citez: Se duce, isi bate joc de ele, isi face nevoile si dupa aia tot la mine se intoarce.

Ma gandesc ca fotbalul romanesc este intr-o stare jalnica, pentru ca am identificat urmatoarele variante:
  1. romanul fotbalist cu pricina nu-si permite un grup sanitar, din moment ce isi face nevoile noaptea, in alta parte
  2. diva de dorobanti e ma-sa; pentru ca mama e singura femeie la care te intorci mereu, indiferent pe unde-ai umblat; ceea ce-ar da un nou sens expresiei s-o *** pe ma-ta; daca faci abstractie de plasticul din bustul ei si de stilul vestimentar, probabil ca merge o tura.
  3. romanul fotbalist nu mai face sex in mod obisnuit; el vine acasa, joaca tabinet, citeste (vai! da! citeste!), ajuta diva la pedichiura, ii perie bishonul (minte de canal!)... dar atat; la intervale regulate (hmmm) il apuca nevoile si se duce sa-si bata joc de ele
  4. romanul fotbalist nu mai are parte de femei de calitate - el trebuie sa se duca in vecini ca sa-i bata joc de cineva, iubita lui ori nu stie, ori nu vrea, ori nu poate; nasol fara sentiment...

Ar fi fain un sondaj:
Care dintre variantele de mai sus este cea mai veridica? Acceptam raspunsuri multiple.

Disclaimer:
Cristi Chivu, Mirel Radoi, Ovidiu Petre si alti cativa (puteti completa voi lista) nu sunt romani fotbalisti, ci fotbalisti profesionisti. Care sunt si romani. Parerea mea.

No comments:

Post a Comment