Search This Blog

06 May 2010

FW: Nevoie de ajutor ptr. Alexandra

Am primit mailul de mai jos:

----- Original Message -----

From: Virgil Paraschiveanu

To: virgil.paraschiveanu@gmail.com

Sent: Wednesday, April 28, 2010 9:53 AM

Subject: Nevoie de ajutor ptr. Alexandra


Dragii mei

Acest mesaj este unul foarte serios, legat de o drama prin care trece familia mea. Imbratisarea Alexandrei va fi de acum incolo doar cu o manuta, ea nu va mai putea sa sara cu coarda sau sa se plimbe cu bicicleta. Alexandra Ecaterina este nepotica mea, fiica surorii mele. Va trimit acest mesaj pentru ca este nevoie de ajutor, iar eu garantez personal pentru adevarul mesajului si nevoia foarte mare de ajutor a familiei pentru reabilitarea artificiala a functiilor mainii ei stangi.

Daca puteti ajuta, eu nu va pot multumi indeajuns! In cazul in care cunoasteti persoane care pot ajuta in acest caz, va rog sa dati mai departe.

Multumesc mult pentru solidaritate si ajutor! va stau la dispozitie ptr intrebari oricand - pe mail preferabil intrucat nu voi fi disponibil pe mobil o perioada.

In cazul in care linkurile de mai jos nu se vad - http://www.sarcina-nasterea.ro/forum/clubul-mamicilor/1611-alexandra-are-nevoie-de-o-proteza-pentru-mana.html#post5793

Multumesc mult!

Virgil

In a doua zi de Paste, Alexandra, o fetita de doar 4 ani, si-a pierdut mana stanga in urma unui accident de circulatie. Proteza de care Alexandra are nevoie este una bionica, foarte dificil de realizat, insa vitala pentru ca dezvoltarea Alexandrei si a coloanei sale vertebrale sa se faca normal, fara urmari fizice mari. Aceasta proteza bionica costa 50 000 de Euro si pentru ca fetita este in crestere, aceasta proteza va trebui inlocuita o data la cativa ani. Haideti sa ajutam un inger sa aiba o viata normala!
Afla mai multe detalii despre drama Alexandrei si a familiei Sima.

Cum o putem ajuta pe Alexandra?
Fiecare ocean s-a format din foarte multe picaturi mici de ploaie, asa ca orice suma de bani pe care o veti darui este importanta. Haideti sa investim in zambetul unui inger cate o picatura si cu siguranta toate eforturile noastre vor fi vazute si rasplatite de Iubirea lui Dumnezeu!
Puteti face donatii directe in contul deschis pentru proteza Alexandrei
Titular cont : SIMA ALEXANDRA -ECATERINA
Cont LEI: RO16 BTRL 0180 1201 W067 48XX
Cont EURO: RO88 BTRL 0180 4201 W067 48XX
Banca Transilvania Sucursala Galati
Cod SWIFT: BTRLRO22GLA

2% din impozitul pe venit
Pana la data de 15 Mai 2010 puteti directiona 2% din impozitul pe venitul in 2009 (bani care altfel ajung automat la stat). Chiar daca ati completat si depus deja aceasta declaratie o puteti modifica si depune din nou bifand casuta ♦ Declaratie rectificativa din coltul stanga sus al declaratiei.
Acesti 2% se directioneaza prin completarea si depunerea formularelor 230 si 200.

Folositi Declaratia 230 daca aveti numai venituri din salarii sau Declaratia 200 daca aveti si venituri din alte surse sau numai venituri din alte surse (inchiriere locuinte, activitati independente, drepturi de autor, cedarea folosintei bunurilor etc).
Deoarece aceste fonduri pot fi accesate doar de un ONG, un prieten al familiei a pus la dispozitie un ONG care va derula doar acest program.
Uniunea Judeteana a Proprietarilor de Imobile Ecomar
CUI: 9851914
Cont bancar: RO33 RNCB 0259 0284 5331 0001
deschis la BANCA COMERCIALA ROMANA SUC. VASLUI

Declaratia 230 respectiv Declaratia 200 le puteti descarca gata completate cu datele ONG-ului,
Declaratia 230 de aici
Declaratia 200 de aici

Acest ONG a fost infiintat cu cativa ani in urma in scopul derularii altor tipuri de proiecte, insa pentru ca timpul este scurt pana la depunerea declaratiilor de venit, iar infiintarea unui ONG dureaza cel putin 30 zile, parintii au acceptat ca anul acesta donatiile sa se faca in contul acestui ONG, urmand ca in viitor sa se infiinteze o Fundatie care va avea ca unic scop strangerea de fonduri pentru proteza Alexandrei.

Mediatizati acest caz catre cunoscutii vostri intrucat fiecare donatie pentru Alexandra conteaza!
Haideti sa ajutam un inger sa aiba o viata normala!

Datele de contact ale parintilor:
Monalisa Sima- tel: 0755 190470; email: monalisa_sima@yahoo.com
Bogdan Sima- tel: 0743 011057; email: bogdan.sima1@gmail.com

No comments:

Post a Comment