Search This Blog

13 May 2010

Ajunge!

Am primit manifestul de mai jos, pe care-l popularizez si-l sustin fara a-i schimba deloc textul. Fara a intra in vreo discutie, imi justific actiunea simplu: Am decis sa popularizez si sa sustin orice modalitate civilizata de protest impotriva clasei politice actuale, indiferent de culoarea ei. Popularizez si sustin orice manifest ce condamna incompetenta si lipsa de civilizatie sau bun simt, indiferent de orientarea politica a actiunii respective. Intr-o tara in care doctrina e doar mesaj de marketing, partidul sau zona politica targetata pentru mine nu mai constituie un diferentiator.

Ne vedem vineri in Victoriei.


PROGRAMUL ULTIMA SPAGA

Motiunea de cenzura a cetateanului roman


Articol unic: Se reduce cu 25% saracia prin reducerea 100% a guvernului actual

Programul "Ultima Spaga" este o manifestare a cetatenilor liberi prin care isi exprima dezaprobarea fata de incompetenta, coruptia si cinismul guvernului Boc-Udrea condus de premierul Traian Basescu. Prin aceasta actiune le oferim guvernantilor ultima spaga si ii poftim sa ne paraseasca.


AJUNGE!

Ii invitam pe toti cetatenii liberi ai tarii acesteia ca VINERI 28 MAI 2010 ora 18.00 sa depuna o moneda de 10 bani pe trotuarul din fata cladirii Guvernului Romaniei si a Prefecturilor judetene. Haideti sa le dam ultima spaga si apoi sa ne lase in pace!


NE-AM SATURAT:
  • sa suferim noi ca sa prospere ei;
  • sa fim intaratati unii impotriva celorlalti, cultivandu-ne ura, intr-o tara cu o religie a iubirii;
  • sa inchidem ochii la incompetenta, coruptie si dezgustul guvernului fata de propriul popor;
  • sa ne vedem parintii, bunicii si prietenii plangand in fata alimentarelor;
  • sa vedem profesori, medici, functionari publici tanjind in fata galantarelor din supermarket;
  • sa fim stropiti de limuzinele scumpe ale unor analfabeti ale caror unice calitati sunt lipsa de cultura si instructie si apropierea de banul public

Rugam pe toti cei care impartasesc aceste credinte ale noastre sa se alature demersului nostru. Rugam mass-media, partidele politice, organizatiile civice si sindicale sa se alature demersului nostru.

E timpul ca acest guvern sa plece impreuna cu primul sau ministru. E deja ceasul al doisprezecelea. Mamaliga nu mai trebuie sa explodeze inca o data.

No comments:

Post a Comment