Search This Blog

18 March 2011

It's Friday! | Bruce Willis a refuzat să răcească reactorul de la Fukushima

<Multumesc, Bogdan G! :)>

Actorul Bruce Willis s-a declarat astăzi dezolat de faptul că nu poate sări în ajutorul poporului japonez.
„În mod normal n-aş fi avut nicio problemă să-mi iau ginerele şi încă doi băieţi, să ne legăm de centură căteva pet-uri de Coca Cola de la gheaţă şi să plonjăm direct în miezul reactorului pentru a-l răci. Din păcate, exact acum două săptămâni am început un tratament foarte scump pentru creşterea părului şi medicul mi-a interzis cu desăvârşire expunerea la radiaţii”.
Îndrăgitul actor s-a arătat în acelaşi timp îngrijorat de faptul că, în toată lumea, nu mai există nimeni care să execute astfel de misiuni.
„De ani de zile am lansat un avertisment: îmbătrânesc şi din spate nu vine nimeni să-mi ia locul. Tinereii aştia din ziua de azi, gen Vin Diesel şi Jason Statham, par duri la prima vedere, dar n-ar fi în stare să salveze nici măcar o pisică urcată în copac de frica maidanezilor”.

Întrebat dacă Chuck Norris ar putea fi, totuşi, o soluţie, Bruce s-a arătat destul de sceptic. „M-am gândit şi eu la Chuck, dar nu cred că e bine să-l trimitem pe el. Până la urmă noi vrem doar să răcim reactorul, nu să-l distrugem”.

Declaraţiile lui Bruce Willis au fost imediat preluate de mass-media din România. Astfel, Antena 3 a început o dezbatere cu titlul “Japonia pe marginea prăpastiei. O urmează şi Boc?”, în timp ce, la Realitatea, Monica Tatoiu a ironizat ideea americanului de a răci reactoarele cu Coca-Cola, considerând că o combinatie de lăptişor de matcă şi tinctură de propolis este mult mai potrivită.

No comments:

Post a Comment